مرحله بازبینی جشنواره استانی هرمزگان به پایان رسید

رییس انجمن هنرهای نمایشی استان هرمزگان گفت: پس از گذشت شش روز و حضور داوران بازبین در شهرستان های مختلف مرحله بازبینی بیست و هشتمین جشنواره تاتر استانی هرمزگان به پایان رسید.
به گزارش تئاتر هرمزگان، حسین کریمی اظهار داشت: در این مرحله در شرایطی بی سابقه و با استقبال بی نظیر هنرمندان تاتر استان، 20 اثر نمایشی از 8 شهرستان گاوبندی، بستک،حاجی آباد،رودان، میناب، جاسک، هرمز و بندرعباس توسط شورای انتخاب آثار،بازبینی شدند و آثار راه یافته به زودی اعلام خواهند شد.
کریمی یادآور شد: در این دوره برگزاری جشنواره بر عهده انجمن نمایش و اهالی تاتر است و همه تلاشمان را خواهیم کرد تا کیفیت برگزاری در حد و اندازه های گروه های خوب نمایش هرمزگان باشد.
وی اضافه کرد: رضا کمالی زرکانی، مجید سرنی زاده و علیرضا داوری به عنوان داوران فنی و حجت الاسلام اسماعیلی به عنوان کارشناسی مذهبی در این دوره آثار نمایشی را بازبینی کردند.